Lux Power Téhnologi nyaéta parusahaan fokus dina nyadiakeun pangalaman hadé dina tanaga surya, nyimpen energi sarta téhnologi manajemén énergi pinter global market.LUX kakuatan diadegkeun ku industri énergi luhur insinyur anyar anu dimekarkeun rupa-rupa inverters gudang surya sarta energi jeung manajemén énergi sistem pikeun leuwih 15 taun, dilahirkeun salaku pamimpin teknis na mutlak fokus dina inovasi. Kalawan kaayaan-of-seni téhnologi sarta understandings ka era datang gudang énérgi +, tim kakuatan Lux nyaeta getol nyadiakeun produk salawasna hadé tur solusi pikeun ngaktipkeun kakawasaan pamaké urang ......

Tentang Kami

produk

parusahaan urang ngajadikeun enegry alternatif sadia pikeun unggal klien, industri jeung bisnis

Mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam

WhatsApp Online Chat!