LUXPOWER Technology u themelua nga inxhinierët kryesorë të industrisë së re të energjisë të cilët zhvilluan lloje të ndryshme të invertorëve të ruajtjes së energjisë diellore dhe energjisë dhe sistemeve të menaxhimit të energjisë për mbi 15 vjet. Ekipi i LUXPOWER dëshiron të ofrojë produkte dhe zgjidhje më të mira për të mundësuar fuqinë e përdoruesve tanë
Ne jemi duke u përqëndruar në ofrimin e përvojave më të mira në energjinë diellore, ruajtjen e energjisë dhe teknologjinë inteligjente të menaxhimit të energjisë në tregun global. Tani Sistemet LUXPOWER janë instaluar në të gjithë botën, dhe ne jemi krenar që partnerët tanë e pëlqejnë kaq shumë sistemin tonë. Komisioni ynë është të mendosh për klientët, të sigurosh një sistem miqësor për përdoruesit, i cili është i lehtë për t’u përdorur, i lehtë për t’u instaluar dhe i aftë të kursejë koston e klientit.
Ne besojmë se jeta do të jetë më e mirë me sistemin LUXPOWER
Rreth Nesh

Produkt

Kompania jonë vë në dispozicion energji alternative për çdo klient, industri dhe biznes

WhatsApp Bisedë Online!