Luxpowertek ќе присуствува SNEC PV POWER ЕКСПО 2018

Luxpowertek ќе присуствува SNEC PV POWER ЕКСПО (2018) со 3-5kw хибрид инвертер кој се користи за дома систем за складирање. AC систем ЕСС чување, исто така, ќе бидат прикажани во ЕКСПО. Добредојдовте на нашиот штанд.
Име: SNEC PV POWER ЕКСПО (2018)
Изложба: Мај 28-30, 2018
Локација: Шангај Нов Int'l Експо Центар
Нашиот штанд: N5-122.
 

Време на мислењето: Март-21-2019
WhatsApp Онлајн Chat!