LUXPOWER Technology е основана од врвните инженери на новата енергетска индустрија кои развија разни видови на соларни и енергетски инвертори и системи за управување со енергија повеќе од 15 години. Тимот на LUXPOWER сака да обезбеди подобри производи и решенија за да им ја овозможи моќта на нашите корисници
Ние се фокусираме на обезбедување на подобри искуства за сончевата енергија, складирање на енергија и паметна технологија за управување со енергија на глобалниот пазар. Сега LUXPOWER системите се инсталирани низ целиот свет, и ние сме горди што на нашите партнери толку многу им се допаѓа нашиот систем. Размислувањето за клиентите, снабдувањето со лесен за употреба систем, лесен за употреба, лесен за инсталирање и заштеда на трошоците на клиентот, е наша провизија.
Ние веруваме дека животот ќе биде подобар со LUXPOWER системот
За нас

Производ

Нашата компанија прави алтернативна енергија достапна за секој клиент, индустрија и бизнис

WhatsApp Интернет разговор!