New Generation Sato Inverter LXP3K5K Siaga!

Kanggo njangkepi panjalukane nambah saka customer iso dianyari energi, Lux Power ndadekke revolusi ing teknologi aplikasi panyimpenan solar plus energi dening nyediakake mesin seri Sato pisanan, ing LXP Sato seri Sato mesin.
Tipis, korek, cilik, nanging luwih kuwat
The LXP Sato seri mesin punika dirilis seri mesin anyar kang nganyari fungsi Sato mesin lan kinerja linuwih, dening luwih saka atusan nginggilaken teknologi sak D proses ngrancang R &, ing LXP Sato bisa ketemu paling cara apa umum utawa malah unnormal kanggo ketemu macem-macem aplikasi saka klien kita dear.
Wong linuwih kinerja Highly dijamin malah saka proses R & D, tim Lux Power nglampahi kabèh taun ing luwih saka 300 jinis linuwih lan stabilitas tes njero bebarengan karo assistant saka undakan 1 sah laboratorium testing sertifikat. Ora mung kombinasi ing panyimpenan teknologi konversi solar daya lan energi, Lux Power ngangap liyane babagan stabilitas lan pangguna pengalaman saka klien kita, Empu kita ndadekake luwih tes saka liyane lan Integrasi kontrol lan Manajemen energi kalkulus pinter nang LXP produk Sato seri.
Kanggo nyedhiyani produk kuwi, kita ora kanggo nambah mesin dening nambah volume lan bobot utawa kadhangkala ndadekake banget amba lan rumit, ing nalisir kita simplified desain kanthi nggunakake topologi luwih apik lan komponen, lan Ngoptimalake desain mechanical.
Luwih panenan, efficiency energi sing luwih.
Thanks kanggo liwat 10 taun pengalaman pembangunan teknologi mesin saka tim Lux Power. We nyedhiyani produk ora mung stabil, nanging uga dileksanakake luwih efisien.
Sisih solar iku bisa nambah Eropah efisiensin saka lawas inverters branded, nalika kanggo sirkuit baterei ana uga wis rada nambah ing daya-discharge efisien kanthi paling 0,5%.
Persis sing ora murup LXP Sato, nanging kinerja temenan ing suhu sekitar dhuwur. Suhu dhuwur sekitar papan panah ing diubengi saka mesin kadhangkala tansah liwat 45 ℃, kang tansah wonten nalika Sunshine banget cekap (utamané ing mangsa panas), pungkasanipun mesin bakal derated kanggo tingkat daya setengah saka sawijining daya dirating ing 25 ℃ lan tetep mbuang energi saka Sunshine kuwat. Nanging LXP Sato bisa digunakake biasane malah suhu sekitar cedhak 60 ℃ (kang merek liyane ateges mati). Kang bisa menehi panenan akeh luwih saka wholes sistem ESS Sato solar dening godha derating daya boring ing panas panas saka mesin Panjenengan.


Post wektu: Mar-21-2019
Tampilan Online Chat!