Lux Power Teknologi perusahaan ngarahke ing nyediakake pengalaman luwih ing energi solar, energi panyimpenan lan teknologi manajemen energi pinter global market.LUX POWER iki diadegaké déning industri energi ndhuwur engineers anyar sing dikembangaké macem-macem jinis inverters panyimpenan solar lan energi lan Manajemen energi sistem kanggo luwih saka 15 taun, lair minangka pimpinan technical lan Absolute ngarahke ing inovasi. Karo negara-saka-gambar teknologi lan understandings kanggo jaman teka saka panyimpenan energi +, tim POWER The ngengkel kanggo nyedhiyani produk tansah apik lan solusi kanggo ngaktifake daya saka kita kedhaftar ......

Babagan awake dhewe

PRODUCTS

Our company ndadekake enegry alternatif sing kasedhiya kanggo saben klien, industri lan bisnis

Mangga ninggalake Email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam

Tampilan Online Chat!